Het jaar van Groene Rook

Het jaar 2018 is ten einde. Het jaar waarin wij een start hebben gemaakt met Groene Rook. Met alle Groningers werken we de droom voor de provincie: de kapstok voor de noodzakelijke oplossingen die de leefbaarheid binnen de provincie vergroot en zorgt voor toekomstperspectief.

Dit jaar zijn vele gesprekken gevoerd met betrokken Groningers: enthousiaste ondernemers, creatieve doeners en lokale bestuurders. Uit die gesprekken valt op te maken dat er geloof is in Groene Rook en Groningers samen aan een toekomstperspectief kunnen werken. Het gaf ons de energie om met passie door te gaan, maar werden ook scherp gehouden en gedwongen goed na te denken over de wijze waarop Groene Rook de grootste impact kan hebben. Dank allen voor jullie inbreng!

Door prachtige gebeurtenissen en verdrietige momenten was het dit jaar niet altijd mogelijk om de focus ook op Groene Rook te hebben. Wij zijn daarom helaas nog niet beland waar we hadden willen zijn. Er valt dus nog genoeg te doen voor Stad & Ommeland. Daar gaan wij in 2019 met natuurlijk mee verder. Wij blijven in gesprek gaan met Groningers en hopen jou tegen te komen! Moi!

Groet,

Janine, Mirjam, Jeanine en Guido

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: